Ochrana osobních údajů | Firesidegatherings.eu

Ochrana osobních údajů


Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

 

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Odběr novinek: e-mailovou adresu.
  • Kontaktní formulář: jméno a e-mailovou adresu.
  • Uživatelský účet: jméno, e-mail, datum narození (pro kontrolu věkového limitu hry), případné další informace, které sami zadáte v uživatelském účtu.
 

Důvod a účel sběru údajů

  • Odběr novinek: na základě vašeho souhlasu, abychom vám mohli zasílat novinky a informace o turnajích.
  • Kontaktní formulář: na základě vašeho zájmu, abychom mohli zodpovědět váš dotaz.
  • Uživatelský účet: na základě vašeho souhlasu a zájmu o vytvoření uživatelského účetu, abychom vám zjednodušili registraci do turnajů a zpřístupnili další možnosti, funkce a historii vaší činnosti na našich stránkách.

 

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Odběr novinek: po dobu 50 let, nebo než se z odběru novinek odhlásíte.
  • Kontaktní formulář: po dobu 1 roku.
  • Uživatelský účet: po dobu 99 let, nebo než požádáte o smazání účtu. 

 

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Firesidegatherings.cz zájmová skupina, která provozuje tento web.

 

Předání údajů třetím stranám

Vaše osobní údaje nepředáváme třetím subjektům.

 

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Web dále používá soubory cookie k zabezpečení správné funkčnosti a plnohodnotného prožitku při jeho procházení. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek je vnímán jako oprávněný zájem správce. 

Pomocí nastavení vašeho prohlížeče můžete zabránit ukládání všech cookies. Dovolujeme si vás ale upozornit, že v tomto případě nemusíte být schopni plně používat všechny funkce této a dalších webových stránek.

 

Google Analytics 

Firesidegatherings.cz používá aplikaci Google Analytics (webovou analytickou službu společnosti Google Inc. („Google“) pro vyhodnocení používání této webové stránky. O aktivitě uživatelů na webových stránkách jsou vypracovány souhrnné zprávy, aby bylo možné internetové služby nastavit podle vašich potřeb. Google Analytics využívá tzv. "cookies" (viz výše), textové soubory, které jsou uloženy na vašem počítači a umožňují analýzu užívání této webové stránky. Informace vygenerované v souborech cookie o užívání této webové stránky jsou obvykle přeneseny na server společnosti Google v USA a zde uloženy. Google Analytics je na těchto stránkách používán v režimu anonymizace IP. To znamená, že veškerá přenášená data jsou anonymní (nejedná se tedy o osobní údaje) a nelze je jakkoliv spojit s vaší konkrétní osobou nebo zařízením, kterým na stránky přistupujete. 

 

Uživatelský účet (registrace zákazníka)

Jako uživatel máte možnost se na našich stránkách registrovat a vytvořit si tak svůj uživatelský účet. Vytvoření tohoto účtu není nijak vázáno na možnost prohlížení stránek a je tedy zcela dobrovolné. Vytvořením účtu souhlasíte s tím, že budeme uchovávat vaše osobní informace, které zadáte při registraci a nebo poté v administraci svého účtu. Jedná se především o vaše kontaktní údaje (jméno, e-mail), datum narození (pro kontrolu věkového limitu hry) a případné další informace, které sami dodatečně zadáte. V rámci vašeho účtu máte rovněž přístup ke všem vašim historickým turnajům a dotazům na zákaznickou podporou uskutečněných jako přihlášený úživatel. Vytvořením zákaznického účtu souhlasíte s touto integrací a se změnou doby uložení osobních údajů obsažených v dotazu na dobu totožnou s platností vašeho zákaznického účtu. Platnost uživatelského účtu je stanovena na 99 let od jeho vytvoření nebo do vaší žádosti o jeho smazání. 

 

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání newsletterů. 
  • Můžete požádat o smazání uživatelského účtu a všech informací v něm uložených. 

 

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.